fbpx

en krop i balance

med biopati

Har du brug for hjælp til en sundere tilstand, mere energi, overskud i hverdagen og en krop i balance?

DIN VEJ MOD ET SUNDERE LIV

Problemer med fordøjelsen, uren hud eller lavt energiniveau er blot nogle af de udfordringer mine klienter kommer for at få hjælp til. Kan du nikke genkendende til noget af det samme? Så kan jeg hjælpe dig og din egen krops evne, til at genfinde sin naturlige balance. Sammen lægger vi en plan, der er tilpasset din hverdag og dine udfordringer.

EN BIOPATISK KONSULTATION KAN OGSÅ HJÆLPE DIG MED:

 • Kost og ernæring

 • Nedsat immunforsvar
 • Hormonelle udfordringer
 • Hovedpine/migræne

 • Astma og allergi

 • Træthed/udbrændthed

 • Hudproblemer

 • Mave- & tarmproblemer
 • Led- og muskelsmerter
 • Kroniske betændelsestilstande

 • Blodtryk og kolesterol

 • Søvnproblemer

HVAD ER BIOPATI?

Brug din egen krops evne til at helbrede sig selv med naturlige virkemidler og gennem en sundere livsstil.

 

Biopati er en kombineret behandlingsform, hvor det altid handler om at klarlægge og eliminere årsagen til din krops ubalancer. Det kan bruges til forbedret sundhed, forbyggende eller som behandling.

Vi udsættes alle sammen i større eller mindre grad for faktorer, som kan forstyrre vores sundhed. Det kan eks. være alt fra mangelfuld kost, hormonforstyrrende stoffer i vores plejeprodukter, skadelige bakterier eller søvnproblemer. Når den samlede påvirkning overskrider kroppens evne til at regulere sig selv, kan der opstå forskellige ubalancer i kroppen eller deciderede sygdomme.

Vores sundhed er afhængig af, at der er samspil og balance mellem alle de faktorer, der kan påvirke vores krop på forskellige måder. Dette gøres med udgangspunkt i at regulere og optimere kroppen som helhed, så den selv bliver i stand til at håndtere de belastninger, som den bliver udsat for til dagligt. På den måde kan du vende tilbage til dit sunde jeg. Formålet med biopati er ikke kun at behandle symptomerne, men at fjerne årsagen og på denne måde hjælpe kroppen tilbage til en sund tilstand.

Et biopatisk behandlingsprogram er en kombination af kostvejledning, vitamin- og mineralterapi, regulering samt immun- og symbioseterapi.  Programmets forskellige dele har til formål at rense, hele, genopbygge og stabilisere kroppens naturlige balance.

Lene Lysholm, Sundhedsrådgiver og Biopat/Naturopath ibm
 

“Sundhed er et bredt og individuelt begreb, men for mig handler det primært om velvære og livskvalitet. Med udgangspunkt i kroppen som helhed, er det mit ønske at hjælpe dig med at opnå en sundere dagligdag, hvor du får mere energi og overskud.”

UDTALELSER FRA KLIENTER:

Jeg fik langt mere ud af konsultationen end jeg havde forventet. En meget stor grundighed og mødte mig på min økonomi, satte sig ind i hvad jeg i forvejen anvendte af vitaminer og spurgte grundigt ind til min kost.

Susie Nielsen

Jeg vil på det kraftigste anbefale Lene Lysholm fra Biologisk Balance hvis man har lidelser, hvor man ønsker en professionel behandler til at vejlede og fastholde en i et forløb. Selvom jeg selv er rimelig funderet omkring fødevarer, så er Lene's niveau langt højere end mit, og jeg har aldrig oplevet Lene sige noget uden at hun har evidens for hendes udtalelser. Det har givet mig en ro, og i stedet for at tømme google for informationer, har jeg lagt det hele over på Biologisk Balance.

Peter Gudmann

Lene er under uddannelse, men er så seriøs og lyttende. Ingen tvivl om, at Lene hele tiden kan stå inde for, hvad hun anbefaler

Helle Bjerggaard

Prøv at tage kontakt til Lene! Hun er super fantastisk til at forklare dig, hvad du skal gøre med de problemer du har og få sat skub i tingene.

Marianne Tønnesen

kontakt

kontakt

adresse

Rugvej 10, 4040 Jyllinge