fbpx

KONSULTATION & FORLØB

Ethvert skridt mod sundhed er meget personlig og individuel. Hvad der fungerer for den ene, fungerer ikke nødvendigvis for den anden – også selvom I måske har de samme udfordringer. Derfor får du et skræddersyet behandlingsprogram, der er tilpasset til netop dine behov. 

DEN FØRSTE KONSULTATION

En konsultation hos mig, handler om dig og din sundhedstilstand. Om, hvad der skal til for at ændre dine helbredsmæssige udfordringer, opnå positive forandringer og skabe overskud og balance i hverdagen. 

Første konsultation handler derfor om din tilstand, hvad du ønsker hjælp til, tidligere symptomer og sygdomme, arbejdsforhold, søvnmønster, kostvaner, medicinindtagelse, livsstil m.m. På den måde, har jeg så mange relevante informationer at arbejde ud fra, som muligt. 

Vi aftaler en tid til anden konsultation cirka en uge efter, hvor vi gennemgår dit behandlingsprogram online.

 

ANDEN KONSULTATION

Under anden konsultation gennemgår vi dit personlige behandlingsprogram. 

Programmet indeholder råd og vejledning om hvad jeg anbefaler af hensigtsmæssige ændringer. Det kan eksempelvis være kostjusteringer, vitaminer og mineraler, lægeurter og homøopatiske lægemidler. Hvis jeg finder det nødvendigt,  henviser jeg til anden relevant behandler og/eller læge.

Efter cirka 4-6 uger kan vi lave en opfølgning. Har du  spørgsmål undervejs, står jeg til rådighed pr. mail i et rimeligt omfang.  

PRIS FOR KONSULTAION

Prisen afhænger af, hvor mange konsultationer du ønsker i dit forløb.
Kontakt mig gerne for at høre mere. 

Afhængigt af dit behov, kan du med fordel beregne flere konsultationer, da det tager tid at genoprette ubalancer i kroppen. Der skal, som oftest, minimum 2-3 konsultationer til – og til tider flere. Derudover skal du medregne udgifter til kosttilskud. 

DISCLAIMER

Jeg har ingen økonomisk vinding ved at foreslå kosttilskud og naturlægemidler, og jeg sælger ikke produkter i min klinik.

Anbefalinger må ikke erstatte et lægebesøg. Ved medicinsk behandling og operative indgreb er det vigtigt at informere lægen om, hvilke naturmidler man indtager, da det kan påvirke behandlingen. Ligeledes skal lægen rådgive ved eventuel ophør med medicin.

Klinikken opfylder datalovens krav om retningslinjer ift. varetagelse af personfølsomme oplysninger. Du kan som klient til enhver tid få slettet alle dine oplysninger i min database.

UDTALELSER FRA KLIENTER

Jeg vil på det kraftigste anbefale Lene Lysholm fra Biologisk Balance hvis man har lidelser, hvor man ønsker en professionel behandler til at vejlede og fastholde en i et forløb. Selvom jeg selv er rimelig funderet omkring fødevarer, så er Lene's niveau langt højere end mit, og jeg har aldrig oplevet Lene sige noget uden at hun har evidens for hendes udtalelser. Det har givet mig en ro, og i stedet for at tømme google for informationer, har jeg lagt det hele over på Biologisk Balance.

Peter Gudmann

Jeg fik langt mere ud af konsultationen end jeg havde forventet. En meget stor grundighed og mødte mig på min økonomi, satte sig ind i hvad jeg i forvejen anvendte af vitaminer og spurgte grundigt ind til min kost.

Susie Nielsen

Lene er under uddannelse, men er så seriøs og lyttende. Ingen tvivl om, at Lene hele tiden kan stå inde for, hvad hun anbefaler

Helle Bjerggaard

Prøv at tage kontakt til Lene! Hun er super fantastisk til at forklare dig, hvad du skal gøre med de problemer du har og få sat skub i tingene.

Marianne Tønnesen

kontakt 

kontakt

adresse

kontakt@biologiskbalance.dk

21 75 10 22

Rugvej 10, 4040 Jyllinge