fbpx

PRISER OG BOOKING

Her kan du få et overblik over de services jeg tilbyder, priser og booke tid

GRATIS AFKLARENDE SAMTALE

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal vælge sundhedsrådgivning eller en biopatisk konsultation? 
Book en gratis uforpligtende samtale fysisk eller online, og lad os sammen finde ud af
hvad du har brug for, og hvordan jeg bedst kan hjælpe dig.

Priser & forløb

Sundhedsrådgivningsforløb 1:1
Varighed 12 uger
Forløbet er skræddersyet til dig og dine behov. Du kan eksempelvis bruge forløbet til vægttab, at optimere din sundhed og få sparket gang i en livsstilsændring eller måske få hjælp til selv at mestre dine helbredsproblemer. Det er dit ønske, og vi arbejder med dine personlige mål undervejs.

Du får 5 personlige samtaler undervejs. 1 x 90 min og 4 x 60 min – fordelt efter eget ønske. Du booker første samtale og resten aftaler vi ved første møde.

Pris: 3950,00

 

Biopatisk konsultation
Varighed 1 ½ time + 30 min opfølgning
En biopatisk behandling er en kombination af kostvejledning, vitamin- og mineralterapi, regulering samt immun- og symbioseterapi. Første konsultation handler om din tilstand, hvad ud ønsker hjælp til, tidligere symptomer og sygdomme mv. Jeg laver dernæst et behandlingsprogram der er skræddersyet til dig. Vi aftaler en tid til 30 minutters opfølgning cirka en uge efter, hvor vi gennemgår dit behandlingsprogram online.

Pris: 1200,00

 

Kostregulerende samtale
Varighed 60 minutter
Ved en kostregulerende samtale gennemgår vi i fællesskab, hvad du spiser, hvorfor du spiser som du gør, og hvad din kost giver dig og ikke giver dig ift. vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer. Samtalen inkluderer en kropsanalyse samt måling af blodtryk og blodsukker.

Pris: 795,00

 

DNA Diet test + konsultation
Varighed 60 minutter
DNA Diet – er bygget op omkring 16 gener med betydning for stofskifte- og forbrændingsprocesserne, sult- og mæthedsregulering, insulinfølsomhed og inflammation. Det er her forklaringen ligger gemt, hvis du har virkelig svært ved at tabe dig. Generelt eller i forhold til en ‘modediæt’ som virker for nogen, men ikke alle.

Pris: 2290,00

 

DUTCH Complete™ test + konsultation
Varighed 60 minutter
Denne test giver dig et omfattende indblik i dine binyre- og kønshormoner samt søvnhormonet melatonin. Du får indblik i dit daglige mønster af stresshormonet kortisol, testosteron, østrogen, progesteron og melatonin.

Pris: 3645,00

 

Kropsanalysemåling
Varighed 15 minutter
Vejning og gennemgang af BMI, basalstofskifte, fedtprocent, muskelmasse, visceralt fedt samt kropsvæske.

Pris: 175,00 

 

kontakt 

kontakt

adresse

kontakt@biologiskbalance.dk

21 75 10 22

Rugvej 10, 4040 Jyllinge