fbpx

PRISER OG BOOKING

Her kan du få et overblik over de services jeg tilbyder og booke din tid

GRATIS AFKLARENDE SAMTALE

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal vælge sundhedsrådgivning eller en biopatisk konsultation? 
Book en gratis uforpligtende samtale fysisk eller online, og lad os sammen finde ud af
hvad du har brug for, og hvordan jeg bedst kan hjælpe dig.

Priser & forløb

Kontakt mig, hvis du ønsker online konsultation.

Kort konsultation
Ønsker du en afklarende samtale før et eventuelt forløb, eller vejledning i forskellige kost og sundheds relaterede problematikker, gennemgang af dine kosttilskud eller andet?

Pris: 375,00

Kropsanalysemåling
Vejning og gennemgang af BMI, basalstofskifte, fedtprocent, muskelmasse, visceralt fedt samt kropsvæske.

Pris: 175,00

Kostrådgivning
Ved en kostregulerende samtale gennemgår vi i fællesskab, hvad du spiser, hvorfor du spiser som du gør, og hvad din kost giver dig og ikke giver dig ift. vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer. Samtalen inkluderer en kropsanalyse samt måling af blodtryk og blodsukker.

Pris: 795,00 

Sundhedscheck
(inkl. vitamin- og mineraltest samt kropsanalyse)
Vejledning i forskellige kost og sundhedsrelaterede problematikker samt gennemgang af dine kosttilskud.

Gennemgang af hvad du spiser, hvorfor du spiser som du gør, hvad din kost giver dig og ikke giver dig ift. vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer.

Kostråd og hvordan du kommer i gang/videre.

Konsultationen indeholder en analyse af, om du har vitamin- og mineralmangel samt din krops evne til at optage næringsstoffer og udskille affaldsstoffer. Analysen danner også udgangspunkt for vejledningen.

Pris: 500,00

Biopatisk konsultation
En biopatisk behandling er en kombination af kostvejledning, vitamin- og mineralterapi, regulering samt immun- og symbioseterapi. Første konsultation handler om din tilstand, hvad ud ønsker hjælp til, tidligere symptomer og sygdomme mv. Jeg laver dernæst et behandlingsprogram der er skræddersyet til dig. Første konsultation tager ca. 90 min og vi aftaler en tid til 30 minutters opfølgning cirka en uge efter, hvor vi gennemgår dit behandlingsprogram online.

Pris: 1200,00

Sundhedsrådgivningsforløb 1:1
12 ugers individuelt forløb
Forløbet er skræddersyet til dig og dine behov. Du kan eksempelvis bruge forløbet til vægttab, at optimere din sundhed og få sat gang i en livsstilsændring eller måske få hjælp til selv at mestre dine helbredsproblemer. Det er dit ønske, og vi arbejder med dine personlige mål undervejs.

Du får 5 personlige samtaler undervejs. 1 x 90 min og 4 x 60 min – fordelt efter eget ønske. Du booker første samtale og resten aftaler vi ved første møde.

Pris: 3950,00 

DNA Diet test + konsultation
Varighed 60 minutter
DNA Diet – er bygget op omkring 16 gener med betydning for stofskifte- og forbrændingsprocesserne, sult- og mæthedsregulering, insulinfølsomhed og inflammation. Det er her forklaringen ligger gemt, hvis du har virkelig svært ved at tabe dig. Generelt eller i forhold til en ‘modediæt’ som virker for nogen, men ikke alle.

Pris: 2290,00 

DUTCH Complete™ test + konsultation
Varighed 60 minutter
Denne test giver dig et omfattende indblik i dine binyre- og kønshormoner samt søvnhormonet melatonin. Du får indblik i dit daglige mønster af stresshormonet kortisol, testosteron, østrogen, progesteron og melatonin.

Pris: 3645,00 

kontakt 

kontakt

adresse

kontakt@biologiskbalance.dk

21 75 10 22

Rugvej 10, 4040 Jyllinge