fbpx

DEN BIOPATISKE BEHANDLING

En biopatisk behandling er en kombination af kostvejledning, vitamin- og mineralterapi, regulering samt immun- og symbioseterapi. Programmets forskellige dele har til formål at rense, hele, genopbygge og stabilisere kroppens naturlige balance. Læs mere om de forskellige terapiformer jeg bruger i en konsultation.

KOST OG ERNÆRING

Hvad betyder kosten for vores krop? Meget tyder på at vores kost kan rykke os fra sygdom hen imod sundhed. Desuden er sunde kostvaner den bedste form for forebyggelse – og en væsentlig forudsætning for varige behandlingsresultater.

Vi er hvad vi spiser og forskningen fortsætter med at bevise, at når du spiser sundt, fremmer du et godt helbred mens usunde kostvaner kan gøre din krop syg. Sunde fødevarer indeholder vigtige næringsstoffer, som giver kroppen et sundt stofskifte. Usunde fødevarer derimod, har mangel på næringsstoffer og medfører ophobning af diverse giftstoffer i kroppen. Ophobninger af giftstoffer i kroppen kan, over tid, resultere i flere forskellige kroniske sygdomme. 

Formålet med kostterapi er at understøtte betingelserne for kroppens egen genopbygningsproces. En sund kost kan gøre underværker og du får individuel vejledning i, hvilken type kost, der er bedst for dit helbred. 

 

VITAMINER OG MINERALER

Vitaminerne er livsnødvendige mikronæringsstoffer som kroppen, med få undtagelser, ikke selv er i stand til at danne og derfor må have tilført dagligt. Ved sygdom og andre belastninger stiger kroppens behov for vitaminer, mineraler og fedtstoffer. Alle disse stoffer er nødvendige for dit velbefindende og for at din krop kan klare alle dens mange funktioner. 

Jeg hjælper dig med at finde frem til hvilke vitaminer, mineraler og fedtsyrer der vil øge din krops evne til at klare de belastninger den er udsat for. Jeg sammensætter herefter dosering som er tilpasset dine behov.  

REGULERING

Regulering støtter kost og ernæringsterapien og har til formål at:

– Styrke og forbedre optagelsen af næringstoffer i kroppen
– Regulere og optimere organerne
– Øge kroppens evne itl at udskille affaldsstoffer

 Her bruges ofte lægeurter eller homøopatiske lægemidler.

Lægeurter er en behandlingsform hvor planernes helbredende kraft anvendes til at afhjælpe sygdomme og ubalancer. Jeg laver i nogle tilfælde en urterecept, der som regel indeholder 4-6 forskellige urter i flydende form. 

Homøopatiske lægemidler er udvundet af råstoffer fra naturen, hvorefter stoffet bliver fortyndet ad flere omgange. Herefter kan det, som dråber, dryppes i vand og indtages. 

 

IMMUN- OG SYMBIOSETERAPI

Vores krop er afhængig af immunforsvaret. Fungerer det ikke optimalt vil vi blive syge. Infektioner vil opstå og symptomer kan give sig til kende ved allergier, intolerance, smerte og eventuelt nedsat bevægelse, forkølelse eller influenzasymptomer. 

Immunsystemet bliver styrket så kroppen selv kan bekæmpe infektioner, skjulte betændelser og forgiftninger. Sympioseterapien genopbygger den naturlige mikroflora på slimhinder, hud, luftveje og i tarmsystemet.

LÆS MERE OM KONSULTATION OG FORLØB

Ethvert skridt mod sundhed er meget personlig og individuel. Derfor får du et skræddersyet behandlingsprogram, der er tilpasset til netop dine behov.

LÆS MERE OM LENE LYSHOLM

Sundhed er et bredt og individuelt begreb, men for mig handler det primært om velvære og livskvalitet. Jeg hedder Lene og er uddannet Biopat & Naturopath i biologisk medicin på Institut for Biologisk Medicin.

kontakt 

kontakt

adresse

kontakt@biologiskbalance.dk

21 75 10 22

Rugvej 10, 4040 Jyllinge