fbpx

Laboratorie test

Målrettet behandling for hurtigere bedring

Som mennesker er vi alle unikke og har derfor behov for individuel behandling.
Vil du gerne have et mere detaljeret indblik i din krops behov og finde årsagen til dine symptomer?

Med en laboratorietest kan du få vigtige oplysninger om din krops behov og målrette din behandling for hurtigere bedring af dine symptomer. Det kan være en effektiv måde at fremskynde din helingsproces på. Som komplementær behandler kan jeg bestille omfattende test gennem Nordic Laboratories, som samarbejder med internationale akkrediterede laboratorier.

Nyttigt ved manglende resultater fra kost- og livsstilsomlægning

Hvis en kost- og livsstilsomlægning ikke giver de ønskede resultater, kan laboratorietests være et nyttigt redskab til at arbejde mere målrettet med at forbedre sin sundhed. Det er dog vigtigt at huske, at tests og analyser alene ikke er løsningen på en sund livsstil, og at en holistisk tilgang til sundhed og velvære bør omfatte en række forskellige faktorer.

Et udsnit af relevante laboratorie tests:

DUTCH Plus ™ hormonprofil

DUTCH er et redskab som kan hjælpe til at identificere årsagen til de hormonelle ubalancer. Ved kombinationen af køns- og stresshormoner giver analysen indblik i flere perspektiver af komplekse hormonrelaterede ubalancer.

Nordic food panel IgG (fødevareintolerencetest)

Nordic Food Panel tester fødevareintolerance for enten 96 eller 184 fødevarer. Analysen måler IgG-antistoffer, som kan dannes over for bestemte proteiner i fødevarer. En fødevaretest kan hjælpe dig med, at identificere eventuelle unormale reaktioner på de fødevarer du spiser. Ved at fjerne problematiske fødevarer kan du reducere inflammation, aflaste dit immunsystem og fremme heling i din fordøjelse.

Vitamin D Profile

En D-vitamintest kan afgøre om, du lider af D-vitaminmangel, som kan være en potentiel årsag til sundhedsproblemer.
Testen hjælper med at identificere mangel og giver vejledning til at optimere D-vitaminniveauet i kroppen. Det er nyttigt, hvis du tager D-vitamintilskud eller ønsker at følge op på effekten af din D-vitaminbehandling.

Comprehensive Thyroid Profile

Giver en grundig vurdering af skjoldbruskkirtlens funktion. Velegnet til en god indikation af, om skjoldbruskkirtlen fungerer normalt eller ej. Skjoldbruskkirtellidelser er almindelige, men bliver ofte udiagnostiseret.

Skab et liv med optimal sundhed

Indsigt i genernes påvirkning af sundhed

En DNA-analyse kan give dig indsigt i, hvordan dine gener påvirkes af din livsstil, herunder kost, motion, søvn og miljø, og hvordan du kan optimere dette for at opnå en bedre sundhed. En DNA analyse kan altså give dig nyttig viden til, at træffe smartere sundhedsvalg og finde mere effektive løsninger til din sundhedsoptimering.

Hvordan kan en DNA analyse hjælpe dig med at nå dine sundhedsmål?

Du er født med et sæt gener, som du ikke kan ændre på i løbet af dit liv. Hvad du dog kan gøre er, at påvirke den måde, hvorpå disse gener udtrykkes. Der er nemlig en stærk relation mellem vores gener og de ernærings- og livsstilsvalg vi træffer, samt vores helbred.

Kendskab til genetiske variationer giver en uovertruffen indsigt i dine biologiske systemer, og hjælper til at anbefale mere præcise strategier, med det formål, at hjælpe dig med at nå dine helbredsmål og opnå bedre optimal sundhed.

Selvom du måske har en genetisk disposition for visse livsstilssygdomme, betyder det ikke nødvendigvis, at de vil manifestere sig i dit liv.

 

Et udsnit af relevante DNA analyser:

DNA Diet

Sund ernæring kan i de fleste tilfælde resultere i vægttab, men det afhænger af mange faktorer. DNA diet er bygget op omkring 15 gener med betydning for stofskifte- og forbrændingsprocesserne, sult- og mæthedsregulering, insulinfølsomhed og inflammation.

Det er her forklaringen ligger gemt, hvis du har virkelig svært ved at tabe dig. Resultaterne giver en unik sundhedsprofil, med et skræddersyet genbaseret ernærings- og træningsprogram, kostmål for relevante vitaminer, mineraler, plante­stoffer og fødevarer samt anbefalinger til kosttilskud.

DNA Oestrogen

Tester 11 genvariationer, involveret i østrogenstofskiftet og leverens afgiftningsprocesser. Den er værdifuld for både mænd og kvinder med familiær kræftrisiko eller østrogendominante tilstande.

Guider til en personlig anbefaling af kost, hormon- og kosttilskud for at forbedre østrogenmetabolismen. Ubalanceret østrogenmetabolisme kan associeres med øget risiko for bryst- og æggestokkræft, prostata- og tyktarmskræft samt endometriose og PMS-symptomer.

DNA Health

Tester for genetiske variationer, der har en betydelig indvirkning på sundheden og modtageligheden over for kroniske sygdomme.

Resultaterne omfatter en sund kostplan, ernæringsmål og kosttilskudsanbefalinger. DNA Health er værdifuld for dig, der vil forebygge livsstilssygdomme og ønsker en genetisk tilgang til din sundhed og behandling.

Praktisk information

Alle test kan tages af dig selv derhjemme, og bliver efterfølgende forklaret og fortolket af mig. Du får dine egne testresultater med dig. Det er vigtigt at bemærke, at laboratorie tests kun kan bookes sammen med en konsultation. De kan aldrig stå alene, og de skal altid sammenholdes med din helbredshistorik og dine aktuelle symptomer. Udgifter til laboratorie tests afholdes direkte til Nordic Laboratories.

Laboratorie test og DNA analyser kan være nyttige værktøjer i forhold til at opnå en sund livsstil, men det er ikke nødvendigt at starte med tests og analyser. Jeg anbefaler altid at starte meden konsultation, da kroppen ofte fortæller os, hvad den har brug for, hvis vi lytter til den.

Book en konsultation og få mere information om, hvordan en test kan hjælpe dig med at forbedre din sundhed og trivsel.