fbpx

Om mig

LENE LYSHOLM

Biopat & Naturopath i biologisk medicin,
Certificeret Sundhedsrådgiver

Sundhed er et bredt og individuelt begreb, men for mig handler det primært om balance, velvære og livskvalitet. Altså sundhed indefra.

Balance, velvære og livskvalitet

Jeg hedder Lene og er Biopat & Naturopath i biologisk medicin samt Sundhedsrådgiver.

Min mission er at gøre sundhed enkelt og tilgængeligt for alle.
Jeg tror på, at sundhed handler om balance, velvære og livskvalitet, og at det starter indefra.

Efter mit eget kræftforløb, hvor jeg savnede vejledning og behandling med fokus på helheden, grundlagde jeg Biologisk Balance med en holistisk tilgang til sundhed. Biologisk Balance handler om at gøre sundhed enkelt og tilgængeligt for alle – med biopatien og plantebaseret funktionel kost som fundament.

Jeg tager altid udgangspunkt i kroppen som helhed, og ved at bygge videre herfra, kan vi sammen lave en langsigtet strategi til at skabe varige livsstilsændringer og sikre, at din krop får de bedste mulige vilkår for helbredelse og optimal sundhed.

Jeg ser frem til at hjælpe dig med at opnå en krop i balance og en hverdag med mere energi og overskud.

Min baggrund

Biopat og Naturopath ibm,
Institut for Biologisk Medicin

Support & Care
– Speciale i Kræft, Institut for Biologisk Medicin

Lægecertificeret Sundhedsrådgiver, v. Umahro

DUTCH Test - Clinical Practice, Nordic Laboratories

Dnalife® certification, Nordic Laboratories

NLP Practitioner, NLP Huset

Praktisk info

Disclaimer:

Jeg har ingen økonomisk vinding ved at foreslå kosttilskud og naturlægemidler, og jeg sælger ikke produkter i min klinik. Anbefalinger må ikke erstatte et lægebesøg. Ved medicinsk behandling og operative indgreb er det vigtigt at informere lægen om, hvilke naturmidler man indtager, da det kan påvirke behandlingen. Ligeledes skal lægen rådgive ved eventuelt ophør af medicin.

GDPR

Klinikken opfylder datalovens krav om retningslinjer ift. varetagelse af personfølsomme oplysninger. Du kan som klient til enhver tid få slettet alle dine oplysninger i min database.

Afbud:

Bliver du forhindret i vores aftale, skal afbestilling/ændring ske senest 48 timer forud vores aftale.

Det er vigtigt, at du giver besked om afbestilling/ændring i god tid, da jeg forbereder mig i dagene op til vores aftale og kan ikke med et kort varsel nå at afsætte din tid til en anden.

Betaling:

Konsultationer afregnes pr. gang medmindre andet er aftalt. Betaling skal ske med MobilePay eller via overførsel til netbank forud for vores aftale.

Priser:

Prisen afhænger af, hvor mange konsultationer du ønsker i dit forløb. Afhængigt af dit behov, skal der som minimum to til tre konsultationer til, nogle gange flere, da det tager tid at genoprette ubalancer i kroppen og skabe nye vaner. Derudover skal du medregne ekstra udgifter til kosttilskud og eventuelle laboratorietests. Kontakt mig gerne for at høre mere.

Vil du vide mere:

Institut for Biologisk Medicin

Cancersupport 

Umahro

Nordic Laboratories