fbpx

LENE LYSHOLM

Sundhedsrådgiver, Biopat & Naturopath ibm

 

Sundhed er et bredt og individuelt begreb, men for mig handler det primært om velvære og livskvalitet. Med udgangspunkt i kroppen som helhed, er mit ønske at hjælpe dig med at opnå en sundere dagligdag, hvor du får mere energi og overskud.

KONTAKT MIG NU

Jeg hedder Lene og er uddannet Biopat & Naturopath ibm      (i biologisk medicin) på Institut for Biologisk Medicin. Desuden er jeg lægeeksamineret sundhedsrådgiver – uddannet af Umahro.

Jeg har altid interesseret mig for kroppen og vores sundhed generelt, og da muligheden bød sig, gik en længe ønsket drøm i opfyldelse og jeg kom endelig i gang med at studere.

Sundhed er et bredt og individuelt begreb, men for mig handler det primært om velvære og livskvalitet. Med udgangspunkt i kroppen som helhed, er mit ønske at hjælpe dig med at opnå en sundere dagligdag, hvor du får mere energi og overskud. 

Undervejs i min uddannelse fik jeg konstateret brystkræft. Her mærkede jeg på egen krop, hvad det vil sige at være i et behandlingsforløb, der udelukkende fokuserer på behandling af sygdommen og ikke på hvilke komplementære muligheder, der måske kunne være.

Senfølger efter strålebehandling, udløste Hashimoto (lavt stofskifte), med alt hvad det indebærer af symptomer og en evig kamp med vægten.

For mig var og er løsningen  – som den er for de fleste – at få vejledning og behandling, der ser på helheden og ikke kun på sygdommen.

Med baggrund i min uddannelse, arbejder jeg med mig selv for hele tiden at give min krop de bedste mulige vilkår for helbredelse. I dag er jeg kræftfri og min krop er i balance. 

Den viden jeg har tilegnet mig på uddannelsen sammen med mine erfaringer, har vist mig, at vi er nødt til at arbejde med det hele menneske og betragte kroppen og sindet som en samlet helhed, når vi skal arbejde med vores generelle sundhed.

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en gratis og uforpligtende samtale.

Jeg glæder mig til at møde dig. 

BAGGRUND

 • Lægecertificeret Sundhedsrådgiver, v. Umahro
 • Biopat og Naturopath ibm, Institut for Biologisk Medicin
  Uddannelsen indeholder følgende fag:
  – Anatomi, fysiologi og sygdomslære
  – Biopatiens grundprincipper
  – Meridianlære
  – Ernæringsterapi
  – Reguleringsterapi herunder phytoterapi samt homøopati
  – Immun- og symbioseterapi
  – Øreakupunktur
  – Komplementær strategi
  – Klientpsykologi
  – Klientpraktik
 • NLP Practitioner, NLP Huset
 • Support & Care – Kræft, Institut for Biologisk Medicin
 • Dnalife® certification – introduction to nutrigenetics, nutrigenomics and pharmacogenomics, Nordic Laboratories

kontakt 

kontakt

adresse

kontakt@biologiskbalance.dk

21 75 10 22

Rugvej 10, 4040 Jyllinge