fbpx

Biopatisk
sundheds konsultation

Lær hvordan du selv genskaber din krops naturlige balance og få et sundere liv med mere overskud

Genfind kroppens naturlige balance

Føler du dig træt og ude af balance i dit liv?
Oplever du udfordringer med fx. mavesyre, forhøjet kolesterol, måske hormoner eller andre symptomer?

Vil du gerne optimere din sundhed, ændre dine kostvaner og din livsstil, men ved ikke rigtig, hvordan du skal komme i gang?

Med udgangspunkt i dig, dine behov og dine personlige mål, hjælper jeg dig med at genfinde din krops naturlige balance og giver dig de redskaber, som du skal bruge for at skabe varige ændringer. 

Er du klar til at tage første skridt mod en sundere livsstil med en krop i balance?

Fundamentet for din sundhed

En biopatisk behandling hos mig, handler om dig og din sundhedstilstand. Om, hvad der skal til for at ændre dine helbredsmæssige udfordringer, opnå positive forandringer og skabe overskud og balance i hverdagen.

Med udgangspunkt i din krop og dine behov arbejder vi med dine personlige mål. Vi ser på hvilke faktorer, der kan have haft indflydelse på din sundhedstilstand. Vi gennemgår, hvad du spiser, hvorfor du spiser som du gør, og hvad din kost giver dig og ikke giver dig ift. vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer

Sammen skaber vi varige livsstilsændringer.

Gennem ændringer og optimering af din kost og ernæring, motion og bevægelse samt søvn arbejder vi sammen om at skabe vedvarende livsstilsændringer og andre sundhedsoptimerende tiltag, der fører til at mindre stress og en krop i balance bliver fundamentet for dit helbred og din sundhed.

Få succes med dine nye vaner

Jeg hjælper med at finde strategier og rutiner der kan gøre ændringerne mere overskuelige. Din succes afhænger af, at du er indstillet på, at det kræver en indsats. Den største del af arbejdet, foregår hjemme og i din hverdag.

Sæt fokus på din sundhed og genfind din krops naturlige balance.

Konsultation

Vi gennemgår din generelle sundhed, snakker om dine mål og kigger på din basale sundhed og hvilke relevante kostprincipper, vitaminer og mineraler, lægeurter og homøopatiske lægemidler, der passer til dig og dit behov. Sammen lægger vi en plan, som passer præcist til dig, for, hvordan du bedst muligt når dine mål og opnår sundere og vedvarende livsstilsændringer. 

For at jeg kan give dig den bedst mulige vejledning, skal du, forud for første samtale, udfylde et helbredsskema og kostdagbog, som sendes til mig senest 48 timer inden vi mødes. Mere information om dette sendes til dig, når du har booket din tid.

Jeg tager udgangspunkt i din nuværende sundhedstilstand, og arbejder ud fra dette. Efter endt konsultation vil jeg indenfor tre hverdage udarbejde og sende dit personlige sundhedsprogram til dig. Dette indeholder en konkret plan til, hvordan du opnår varige forandringer, med stor respekt for, hvad der er muligt og realistisk for dig.

Opfølgende konsultationer

Jeg anbefaler, at vi efter 4-6 uger har en opfølgende konsultation, hvor vi snakker om, hvordan det går med at følge programmet. Vi evaluerer din krops sundhedstilstand og de fremskridt du har gjort, og med det udgangspunkt justerer vi din videre behandling om nødvendigt.

Har du brug for en afklarende snak om dig og din situation, er du altid velkommen til at kontakte mig på 21 75 10 22 eller kontakt@biologiskbalance.dk

Priser:

Første konsultation: (90 min)                  1195,-

Opfølgende konsultation: (60 min)          795,-

3 x opfølgende konsultationer:                1995,-

Konsultationer afholdes online via Zoom. Hvis du ønsker et fysisk møde, kan du kontakte mig for yderligere information og aftale.