fbpx

Kræft og senfølger

Få hjælp til at håndtere kræft, senfølger og dets påvirkning på dit liv og din hverdag.

Komplementær kræftbehandling

At blive ramt af kræft, kan være en overvældende oplevelse, som ofte har en stor indvirkning på både din fysiske og mentale sundhed. Det kan være svært at vide, hvor man skal gå hen for at få hjælp til at håndtere symptomer og evt. senfølger under og efter behandlingen.

Jeg er uddannet til at supplere konventionel kræftbehandling, og jeg tilbyder komplementær behandling, der kan hjælpe med at styrke kroppens forsvar og lindre symptomer. Jeg kan rådgive om motion, kost, plantebaseret medicin og urter, som kan have en positiv effekt på de gener, der ofte optræder i forbindelse med en kræftsygdom. Jeg kan også hjælpe med at vejlede og navigere rundt i de forskellige behandlingsmuligheder, der er tilgængelige både i ind- og udland.

Støtte til at håndtere kræft

Ethvert kræftforløb er unikt, og derfor er det vigtigt at finde sin egen vej gennem det.

Jeg holder mig løbende opdateret på den seneste forskning på området. Med udgangspunkt i min uddannelse og erfaring, kan jeg inspirere, informere og vejlede både dig og dine pårørende, så I sammen kan træffe beslutninger på et oplyst grundlag og finde den bedste behandling til dit individuelle behov.

Jeg har selv haft en kræftsygdom, så jeg forstår, hvor vigtigt det er at have adgang til information og vejledning om behandlingsmulighederne.

Brobygning mellem konventionel og komplementær kræftbehandling

Jeg kan ikke helbrede eller påvirke selve kræftsygdommen, men jeg kan hjælpe med at lindre symptomer og forbedre livskvaliteten. Jeg deler gerne min egen erfaring og viden med dig og dine pårørende og fungerer som en brobygger mellem den konventionelle og komplementære kræftbehandling.

Konsultation:

Sammen finder vi den bedste behandling til dit individuelle behov. Jeg tilbyder både enkeltkonsultationer og længerevarende forløb med regelmæssige opfølgninger og rådgivning.

Har du brug for en afklarende snak om dig og din situation, så er du altid velkommen til at kontakte mig på 21 75 10 22 eller kontakt@biologiskbalance.dk

Priser:

Første konsultation: (90 min)                  1195,-

Opfølgende konsultation: (60 min)          795,-

3 x opfølgende konsultationer:                1995,-

Konsultationer afholdes online via Zoom. Hvis du ønsker et fysisk møde, kan du kontakte mig for yderligere information og aftale.

Kontakt mig i dag for at få den støtte og vejledning, du har brug for.

Priser:

Første konsultation: (90 min)
1195,-

Opfølgende konsultation: (60 min)
795,-

3 x opfølgende konsultationer:
1995,-

Alle konsultationer kan afholdes online.

Kontakt mig i dag for at få den støtte og vejledning, du har brug for.