fbpx

Sund vægt
– varigt vægttab

Skab balance og varige forandringer uden kalorietælling og forbud.

Oplev varige resultater

Føler du, at mad og kalorietælling fylder for meget i dit liv?
Er du træt af at følge endeløse slankekure, der ikke giver dig de ønskede resultater?

En slankekur er ofte meget ambitiøs og indeholder mange forbud og restriktioner, som kan være svære at følge på langt sigt. Resultaterne er derfor ofte midlertidige, da du nemt vender tilbage til dine gamle vaner og tager på igen, når slankekuren er slut.

Opnå i stedet varige resultater med dit vægttab og sundhed, og få mere overskud og motivation i hverdagen ved at tage kontrol over dine vaner med nye langsigtede og holdbare strategier. Med fokus på dig selv vil du opleve en positiv forandring for hver dag der går, og opnå varige resultater.

Få succes med varige kost- og livsstilsændringer

Drop forbuddene, flyt fokus, få gode strategier og vær tålmodig. Små skridt i den rigtige retning og få forandringer ad gangen, så du mærker at din krop og sind kommer i balance.

Som biopat fokuserer jeg på din basale sundhed – altså de ændringer du med min vejledning og støtte selv kan foretage indenfor kost, motion og bevægelse, optimering af din søvn og reducering af stress.

Vi arbejder med udgangspunkt i din krop, dine personlige mål og i din nuværende sundhedstilstand. Du vil få mit ærlige bud på, hvilke ændringer, jeg mener, der vil være de rigtige for netop din krop.

At ændre vaner kan være udfordrende, men tænk på det som en af de bedste investeringer du kan gøre for din fremtidige sundhed og livskvalitet. Vi starter altid med små skridt og efterhånden som du vænner dig til ændringerne, tilføjer vi gradvist flere sundere valgmuligheder til din hverdag. På den måde skaber du holdbare resultater og varige livsstilsændringer.

 Jeg er klar til at investere i en sundere livsstil og hverdag.

Konsultation

Vi gennemgår din generelle sundhed, snakker om dine mål og kigger på hvilke relevante kostprincipper, der passer til dig og dit behov. Sammen lægger vi en plan, som passer præcist til dig, for, hvordan du bedst muligt når dine mål og opnår sundere og vedvarende livsstilsændringer. 

For at jeg kan give dig den bedst mulige vejledning, skal du, forud for første samtale, udfylde et helbredsskema og kostdagbog, som sendes til mig senest 48 timer inden vi mødes. Mere information om dette sendes til dig, når du har booket din tid.

Jeg tager udgangspunkt i din nuværende sundhedstilstand, og arbejder ud fra dette. Efter endt konsultation vil jeg indenfor tre hverdage udarbejde og sende dit personlige sundhedsprogram til dig. Dette indeholder en konkret plan til, hvordan du opnår en sund livsstil og et varigt vægttab, med stor respekt for, hvad der er muligt og realistisk for dig.

Opfølgende konsultationer

At skabe fundamentet for nye vaner og et varigt vægttab er en proces, som tager tid og ofte vil du have brug for støtte og vejledning undervejs. Derfor anbefaler jeg et forløb med en opstartskonsultation og tre opfølgende konsultationer.

Ved de opfølgende konsultationer arbejder vi videre med dine ønsker for sund livsstil og varigt vægttab. Vi følger op på, hvordan det går, evaluerer din krops sundhedstilstand og de fremskridt du har gjort. Med det udgangspunkt justerer vi din plan og dit videre forløb om nødvendigt.

Har du brug for en afklarende snak om dig og din situation, så er du altid velkommen til at kontakte mig på 21 75 10 22 eller kontakt@biologiskbalance.dk

Priser:

Første konsultation: (90 min).                 1195,-

3 x opfølgende konsultationer:                1995,-

Konsultationer afholdes online via Zoom. Hvis du ønsker et fysisk møde, kan du kontakte mig for yderligere information og aftale.

Priser:

Første konsultation: (90 min)
1195,-

3 x opfølgende konsultationer:
1995,-

Målinger på kropanalysevægt er gratis ved alle ovenstående konsultationer.

Alle konsultationer kan afholdes online. Kropsanalyse består da af vejledning i eventuelle målinger hjemme hos dig selv.

Du får:

Strategier, som vil blive gennemgået:

Skift fokus: Lær at spise for at opnå energi og sundhed, ikke kun for at tabe sig

Langsigtede strategier: Få redskaber til at skabe varige og holdbare vaner

Spis sundere: Lær hvordan du kan spise sundt og samtidig nyde det

Motion og bevægelse: Få inspiration til hvordan du kan få mere bevægelse ind i din hverdag, uden at det føles som en sur pligt

Optimer din søvn: Få redskaber til at forbedre din søvnkvalitet

Reducér stress: Lær teknikker til at reducere stress og skabe mere ro i din hverdag