fbpx

Her får du en skøn og virkelig velsmagende opskrift på en lækker glutenfri pastasalat af grøn linsepasta med pesto, avokado og bønner. Opskriften er til 4 personer og er også lækker at bruge som tilbehør til f.eks. fisk eller kylling.

Ingredienser:

250 g grøn linsepasta
75 g grønkål uden stængel
½ bundt grønne asparges
125 g grønne bønner
1 avokado
Pesto efter smag 
Olivenolie
Salt og peber

Tilberedning:

Skær enderne af de grønne bønner og blancher dem. Køl dem ned og skær i grove stykker.

Hak grønkål groft og masser den i olivenolie, til den bliver blød og smidig. Skyl aspargesene, og bræk den nederste, træede ende af. Skær dem i mindre stykker. Del avokadoen og skær i tern.

Kog linsepasta efter ansvisning på posen (ca. 4 min) og hæld vandet fra. Put pesto efter smag i gryden og fordel så alle pasta er dækket med pesto.

Hæld dem i en skål og bland grønkål, bønner og asparges sammen med. Drys avokado tern over og krydr med lidt salt og peber.

 

Vil du have hjælp til at ændre din kost, så se hvordan jeg kan hjælpe dig her: Sundhedsrådgivning