Quinoa snacks
En velsmagende chokolade snack, lavet på sunde råvarer. Helt perfekte når du har lyst til lidt lækkert. Quinoa er en ægte superfood – nærende, rig på protein og fuld af essentielle aminosyrer, der styrker din krop. Det er også glutenfrit og fyldt med fiber, der fremmer mæthed og fordøjelse. Når du puffer dem, bliver de lette og sprøde og får en mild og nøddeagtig smag.
Ingredienser
- 50 gram grofthakkede saltmandler
- 50 gram ukogt quinoa
- 100 gram mørk chokolade - min. 70%
Sådan gør du
- Varm en gryde op, tilsæt quinoaen, og lad den puffe i 2-3 minutter, indtil den er gylden og sprød. Pas på, så den ikke brænder.
- Fjern quinoaen fra varmen og lad den køle af.
- Tilsæt de grofthakkede saltmandler til quinoaen.
- Smelt chokolade over vandbad.
- Hæld den smeltede chokolade over mandler og quinoa. Bland det godt sammen.
- Fordel blandingen på bagepapir med en ske i passende stykker.
- Sæt stykkerne i køleskabet, indtil chokoladen er stivnet.
Noter
Mine foretrukne quinoafrø er fra Nordic Quinoa. De er dyrket i Danmark, 100% glutenfrie, økologiske og fri for saponin, hvilket betyder, at du ikke behøver at skylle dem før brug.