fbpx

Bagte rødbeder

Ingredienser
  

  • 400 gr rødbeder
  • 2 spsk honning
  • 2 spsk olivenolie
  • ½ tsk havsalt

Topping

  • Granatæblekerner
  • Frisk persille

Sådan gør du
 

  • Forvarm din ovn til 200 grader.
  • Skyl rødbederne grundigt og skær dem i mundrette stykker.
  • I en stor skål, bland rødbeder med honning og olivenolie. Sørg for, at de er godt dækket.
  • Fordel rødbederne jævnt på en bageplade med bagepapir. Drys en smule havsalt over rødbederne.
  • Bag rødbederne i den forvarmede ovn i ca. 30 minutter, eller indtil de er møre. Du kan tjekke ved at stikke en gaffel i dem. De skal ikke være hårde.
  • Skær granatæblet i halve og bank kernerne ud i en skål. Hak også friskpersille groft.
  • Når rødbederne er færdige, tage dem ud af ovnene og lad dem køle lidt af.
  • Anret de bagte rødbeder i en skål, drys granatæblekerner og frisk persille over.

Noter

Kan evt. suppleres med smuldrede salattern.