Bagte rødbeder
Ingredienser
- 400 gr rødbeder
- 2 spsk honning
- 2 spsk olivenolie
- ½ tsk havsalt
Topping
- Granatæblekerner
- Frisk persille
Sådan gør du
- Forvarm din ovn til 200 grader.
- Skyl rødbederne grundigt og skær dem i mundrette stykker.
- I en stor skål, bland rødbeder med honning og olivenolie. Sørg for, at de er godt dækket.
- Fordel rødbederne jævnt på en bageplade med bagepapir. Drys en smule havsalt over rødbederne.
- Bag rødbederne i den forvarmede ovn i ca. 30 minutter, eller indtil de er møre. Du kan tjekke ved at stikke en gaffel i dem. De skal ikke være hårde.
- Skær granatæblet i halve og bank kernerne ud i en skål. Hak også friskpersille groft.
- Når rødbederne er færdige, tage dem ud af ovnene og lad dem køle lidt af.
- Anret de bagte rødbeder i en skål, drys granatæblekerner og frisk persille over.
Noter
Kan evt. suppleres med smuldrede salattern.